Brilleglaslinser

Til arbejdsbriller og Flip-Lupper

We produce all types of eyeglass lenses, which enable functional and comprehensive vision solutions even in the most challenging work environments. Our eyeglass lenses are always manufactured with high-quality coatings to prevent scratching and reflections. All eyeglass lenses are available in high-index materials to keep them thin and lightweight.

Enkeltstyrkelinser

En enkeltstyrkelinse har samme korrigerende effekt over hele linsefladen, så synsfeltet får samme størrelse som selve linsen. Enkeltsynslinser er perfekte til, når der ikke er behov for nærsynsudvidelse eller når kun en mindre udvidelse kræves. Hvis der er behov for en større nærsynsudvidelse i linsen, giver enkeltstyrkelinsen begrænset evne til at se ting klart på længere synsafstande.

Bifokale linser

Den korrigerende effekt i den nedre del af en bifokal linse er beregnet til at styrke synsevnen indenfor arbejdsafstand, mens den omkringliggende del af linsen kan tilpasses til synafstande efter dine behov. Typisk tilpasses dette til brug ved arbejdsinstrumenter eller computerskærme. Fordelene ved bifokale linser inkluderer et bredt og klart synsfelt for både nære og lange synsafstande. Du kan dog ikke se på lang afstand med bifokale linser, som har en stærk nærsynsudvidelse.

Trifokale linser

Trifokale linser er særligt brugbare, når der er behov for en stærk nærsynsudvidelse i linsen, men det samtidig også er nødvendigt at kunne se godt over længere afstande. Den korrigerende effekt i den nedre del af linsen er beregnet til brug ved arbejdsafstand, og du kan frit vælge de synsafstande, som du har behov for i de øvre dele af linsen. Sammenlignet med den progressive linse, har trifokale linser den fordel, at de har et bredere og klarere synsfelt.

Progressive linser

Den korrigerende effekt i den nedre del af denne linse, som giver et bedre nærsyn, mindskes gradvist mod toppen af linsen, der bruges til at se længere væk. Progressive linser, som er lavet særligt til indendørs brug, inkluderer både forstærkede læsebriller og erhvervsegnede progressive linser. I denne type linse kan det smalle synsfelt, som er typisk for den progressive linse, gøres bredere ved ikke at tilføje et synsfelt for langsyn i toppen af linsen. Derudover giver dette også en mere gradvis forandring fra linsens korrigerende effekt, hvilket gør det nemmere for brugeren at beskue forskellige objekter.