MO Konceptet

Se bedre, føl dig bedre med Merident Optergo!

God synsevne på arbejdspladsen er en kritisk faktor, når det kommer til kvalitet og effektivitet i arbejdssituationer, som kræver præcision. God ergonomi kan forbedre udholdenheden i arbejdet og generel velvære på arbejdspladsen. Vores målsætning for hver eneste kunde er at kombinere optik og ergonomi, så nøjagtig optik kan hjælpe brugeren med at arbejde i en god ergonomisk positur.

Ergonomi tilpasset individet

Vi samarbejder løbende med førende eksperter på området og anvender den seneste forskning. Merident Optergo løsninger har en videnskabelig bevist, positiv effekt, som har reduceret nakke- og skulderproblemer hos fx tandlæger.

Optik fra et unikt perspektiv

Udover synskorrektion og objektforstørrelse kan vores produkter ligeledes hjælpe med at henlede synsfeltet, hvilket ofte er en nødvendig i forhold til at arbejde i bedre stillinger. Vi fremstiller optik på egne fabrikker i Finland og Sverige og benytter vores egne fremstillingsmetoder i kombination med den seneste teknologi.

Praktiske letvægtsprodukter

Vores produktudvikling er altid baseret på brugerkrav. Vi fokuserer derfor på letvægtsprodukter, der er de mest komfortable at bære, selv gennem en lang arbejdsdag. Gennemtænkte detaljer sikrer glidende bevægelsesmønstre, hvilket muliggør det for brugeren at fokusere udelukkende på den forestående opgave.

Specialiseret service

Selv ikke det bedste produkt kan udnyttes til fulde, hvis ikke det er tilpasset tilstrækkeligt til brugerens individuelle mål. Af denne årsag sælges vores produkter kun af omhyggeligt udvalgte og trænede specialister. En hurtig og pålidelig opfølgningsservice er ligeledes en vigtig del af vores virke.

Del denne side

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på print
Del på email