MO Strainless

Meget mere end bare briller og lupper

MO Strainless Optics er en kombination af særlige produktfunktioner og optisk teknologi, som minimerer trangen til at bukke nakken, når man kigger ned på et objekt i en arbejdssituation. Sammenlignet med traditionelle løsninger, er den opnåede effekt ca. 20-25 graders besparelse, hvilket er bevist i at have en afgørende effekt i forebyggelse og lindring af problemer med nakke og skuldre.

Større linser

Store linser giver et større optisk område og et bredere synsfelt i både selve arbejdsområdet og det omkringliggende miljø. Placeringen af nærsynsoptik længere nede på linsen gør det muligt at udnytte øjerotationen i stedet for at bukke nakken. Større linser giver ligeledes en bedre beskyttelse mod stænk.

Linser med hældning

Linser med nedadgående hældning placerer selve optikken i rette vinkel for øjnene, når der kigges nedad. Dette minimerer optiske forstyrrelser, når vigtige objekter i det umiddelbare og omkringliggende arbejdsområde beskues. Dette bringer ligeledes den nedre del af linsen tættere på øjnene, hvilket gør synsfeltet bredere, når der benyttes lup.

Prismeoptik

En prisme flytter billedet af det beskuede objekt opad. Dette reducerer brugerens trang til at bukke nakken forover for at se objektet. Prismeoptik fås med alle professionelle MO optikløsninger og er standard tilbehør i MO VinKep-lupper.

Optik som positioneres og vinkles ud fra individuelle behov

Vi bruger en selvudviklet metode til at måle brugeren og bygge optikken ud fra de indsamlede mål. Hver eneste del af en professionel MO optikløsning er produceret, positioneret og vinklet baseret på den individuelle brugers mål.

Del denne side

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på print
Del på email