fb_cover

Nyhedsbrev September 2018

Nyt fra Thorning Dental Optik

Vi er stærkt tilbage efter en veloverstået ferie. Nu glæder vi os til at rådgive og servicere dig. Vi ser også frem til et efterår fyldt med spændende produktnyheder og unikke events. Sidst men ikke mindst glæder vi os til at komme ud og møde både nye og gamle kunder på klinikkerne rundt om i landet.

 

Vi har mange spændende ting at dele med dig så lad os komme i gang!

Først og fremmest har vi lidt produktnyheder. Vores 3,0x forstørrelse x 3 fliplup fra Merident Optergo erstattets af VinKep fra samme producent. Dette betyder, at du får en forbedret optik, der udover at give dig et ultra klart billede også giver dig et større synsfelt. Alt sammen er det med til at give dig en top komfort.

 

Vi kan med sikkerhed sige, at denne nyhed vil revolutionere din arbejdsdag. VinKep findes også i 4,0x og 5,0x. Er du hurtig, så kan du lige nu få 10 procent i rabat på din nye VinKep optik.

 

Vi støtter op om at skabe maximal arbejdsglæde

Hos Thorning Dental Optik lever og ånder vi for vores fag og for at gøre en forskel for dig, og til trods for udfaldet af tandlægeoverenskomsten, så er vi her stadig for dig. Vores mission er forsat at give dig smarte og kloge kvalitetsløsninger, der skaber en bedre ergonomi i din hverdag, så du kan minimere slid og maximere din arbejdsglæde.

 

Vi har gennem vores arbejde og mange års erfaring indenfor branchen opbygget en stor viden om, hvordan du reducerer slid på dig om din krop, og vi deler den gerne med dig og dine kolleger. Derfor tilbyder vi at komme ud til aftenmøder i ERFA-grupper, hvor vi fortæller om vores produkter og om, hvordan du kan få en bedre ergonomi.

 

Til sidst vi gerne slå et slag for Selskabet for Odontologisk praktik, der er en forening, hvis formål er at dygtiggøre tandlæger. Dette sker ved to årlige kurser, og både offentlige- samt privatansatte tandlæger er velkomne. Desværre mangler foreningen unge kræfter, så derfor opfordrer vi jer unge tandlæger til at melde jer ind i OSP, så vi kan blive ved med at dygtiggøre os som fagfolk.

 

Har du spørgsmål til vores ydelser eller vores produkter, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os enten via telefon eller via vores E-mail: info@thorningdentaloptik.dk

 

Helle Thorning

Direktør/produktspecialist

T: +45 31 32 64 35

M: Helle@thorningdentaloptik.dk

 

Mikkel Rohbrandt

Produktspecialist

T: 45 52 40 90 31

M: mikkel@thorningdentaloptik.dk

 

Med venlig hilsen.

Helle Thorning

Direktør og ejer af Thorning Dental Optik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[campaign id=”44ed1a7cb1″ width=”800px” height=”90000px”]

Del denne post

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på print
Del på email

Skriv et svar