Vores Mission

Vi har en mission! Vi har en løsning!

Hos Merident Danmark skaber vi løsninger, der gør en forskel for dig. Vi brænder for at levere lup- og prismebriller, der giver dig en bedre ergonomi i din hverdag, og dermed er med til at minimere slid på dig og din krop, hvilket i sidste ende er med til at skabe en større arbejdsglæde.

Hvorfor vælge os?

Vi brænder for at hjælpe.

●  Hos os findes der ingen standardløsninger, når det kommer til lup- og prismebriller. Vi tilpasser brillerne efter dine behov og ønsker. Derfor vægter vi også en god personlig relation og et tæt samarbejde med dig, så vi kan levere den bedst mulige løsning til dig.

●  Vi tager ansvaret for, at du får det fulde udbytte af dine nye lup- eller prismebriller. Derfor sender vi ikke brillerne med posten men kommer ud til dig og tilpasser brillen på klinikken. På den måde sikrer vi, at brillen er 100 procent tilpasset din hverdag og dine arbejdsopgaver. Ydermere tjekker vi op på, om alt er som det skal være 14 dage efter, at vi har været ude hos dig for at levere brillerne.

●  Vi stiller høje krav, når det kommer til det udstyr, som vi leverer til dig, og vi ved at kvalitet gør en forskel, både når det kommer til at passe på dig selv, men også når det kommer til at levere et stykke præcist og professionelt arbejde. Derfor har vi valgt udelukkende at sælge de velkendt kvalitetsløsninger fra MeridentOptergo, der er blandt de førende producenter på markedet inden for prisme- og lupbriller, når det kommer til ergonomi, kvalitet, vægt og design.

Hvad kan vi gøre for dig

  Ergonomi

Reducer slid og skab større arbejdsglæde i din hverdag med vores kloge og gennemtænkte løsninger.

  Kvalitet

Vi leverer kun det ypperste indenfor rådgivning, service og udstyr.

  Samarbejde

Dine behov og ønsker + vores Know-how og erfaring = den optimale løsning.

  Livsglæde

Et godt arbejdsliv er lig med en større livskvalitet.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at passe på dig selv.

Del denne side

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på print
Del på email