Ultralight TTL
MeridentOptergos faste lup er fremstillet af højkvalitets-optik og har indbygget prisme-effekt,hvilket forskyder synfeltet opad. Dette gør at brugeren kan arbejde i en behagelig arbejdsstilling som skåner nakke, ryg og skuldre.
Læs mere
Ultralight Flip-lup
MeridentOptergo flip-lup er unik af flere grunde. Den er markedets letteste, bare 11 gram, hvilket er ekstremt vigtigt ved mange timers brug. Den er den eneste helt omstillelige lup, INKLUSIVE ARBEJDS-AFSTAND, og er maksimalt fleksibel mht. ønsket arbejds-vinkel.
Læs mere
MO VinKep
MO VinKep revolutionerer syn og minimerer kropsbelastning for kirurger og tandlæger. Billedkvalitet og synsfelt i det patenterede kikkert-system er helt unikt, og ikke tidligere set ved så høje forstørrelser. Vinklen muliggør en oprejst holdning i nakken både ved stående og siddende arbejde. Magnesium kammeret i den færdige løsning vejer bare fra 35 gram Forstørrelse findes i 3x 4x og 5x
Læs mere
Key Opinion Leader Michael Kristensen fra Aarhus Tandcenter
Tandlæge Michael Kristensen er som første tandlæge i Danmark udvalgt som Key Opinion Leader af videokameraproducenten Futudent. Det betyder, at vi fremover vil fokusere endnu mere på videooptagelser af vores behandlinger - både til undervisning, dokumentation og som kvalitetssikring. Her ses Michael Kristensen sammen med Mikkel Rohbrandt fra den danske leverandør Thorning Dental. – sammen med Thorning Dental Optik
Læs mere om Futudent
Tidligere
Næste

Besøg &
Opmåling

Vi kommer gerne ud på klinikken og besøger. Det vil vi gerne hjælpe dig med at finde den rette ergonomi, så du får den bedst mulige løsning.

Aflevering

Vi kommer ud på klinikken og rette brillen til og instruerer i brugen af lupbriller.

Opfølgning &
Fin justering

Vi laver en opfølgning nogle uger efter. Dette sker enten på telefon eller vi kommer forbi klinikken. Vi retter gerne lidt og tager snak om evt. udfordringer. 

Vores vision

Hos Thorning Dental Optik skaber vi løsninger, der gør en forskel for dig. Vi brænder for at levere lup- og prismebriller, der giver dig en bedre ergonomi i din hverdag, og dermed er med til at minimere slid på dig og din krop, hvilket i sidste ende er med til at skabe en større arbejdsglæde.

Vores kunder siger: